Anette og Hallgeir - 29.07.2016

Innsamling for:
Sykehusklovnene sitt generelle arbeid

Anette og Hallgeir - 29.07.2016

Det skulle ta 11 år og 2 barn før vi endelig skal til å sei "JA".
Vi har dermed rukket å samle massevis av både servise (?) og annet i skuffer og skap, og har i grunnen det vi treng. Vi vil derfor legge til rette for at de som ønsker å gi oss en oppmerksomhet/gave i anledning vår bryllupshelg 29-30 juli kan støtt Sykehusklovnene gjennom denne innsamlingsaksjonen.

Sykehusklovnene gjør en fantastisk innsats for så mange! De sprer glede der det trengs som mest både for de små og syke og deres pårørende. Dette er et helt unikt og uunnværlig tilbud som vi håper kan bestå i lang tid fremover.

Anette og Hallgeir
Doner
25 000 kr
0 Dager igjen

Nylig aktivitet

• Anne Berggraf Sykehusklovnene
    Vi er så lei oss for at denne har glippet! Vi må bare beklage, men også takke så ydmykt for en fantastisk gave. Utrolig raust av brudeparet, og av alle som har donert. Mange barn vil bli glade for dette i en vanskelig situasjon. Tusen millioner takk, hjerter over alt!
  • Anonym bruker Anonym bruker Donert 50 kr

Bare for å runde av ;) Fortsatt lukke til med ekteskapet <3

• "En del av våre kjekke venner og kjente - del 2" Fellesinnskudd "En del av våre kjekke venner og kjente - del 2" Fellesinnskudd Donert 5 000 kr

Aud&Svein, Eirik&Lene - Lea&Emilie, Onkel Ivar m/fam, Onkel Audun og Lamphung. I tillegg veit vi at noken har donert direkte til klovnene, utforbi denne innsamlingsaksjonen her. Hjertelig takk for den rausheten alle! (2 inskudd for å få med alle navn :)

• "En del av våre kjekke venner og kjente del 1" Fellesinnskudd "En del av våre kjekke venner og kjente del 1" Fellesinnskudd Donert 5 000 kr

Kontantbidrag fra: Hanne&Arvid, Ann-Iren&Stig, Kamilla&Ivan, Christel&Paul-Inge, Tante Inger, Margunn&Hans, Hildegunn&Kjetil, Jorunn&Kåre, Anne-Karin & Karsten m/fam, Rolv-Arne&Monica m/fam, Elin&Kåre, Tante Else, Herman&Sissel, Eva&Alfred, Søvi Silden,

• Arne Wik Arne Wik Donert 500 kr

Hjertelig til lykke, Anette og Hallgeir. Hilsen onkel Arne og tante Elisabeth

• Ann Iren Ask Ann Iren Ask Donert 500 kr

Vi gratulere Hallgeir og Anette med bryllupsdag og donerer penger som en gave fra oss❤️

• Christel  Sande Christel Sande Donert 1 000 kr

Gratulerer hjerteligst med bryllupsdagen. Et fantastisk initiativ som kan bidra til å spre litt glede og latter:) Vi gleder oss til å feire dere :) Klem fra Christel og Svenni

• Øyvind Stang Øyvind Stang Donert 1 250 kr

Gratulerer med den store dagen! Takk for invitasjon, blir kjekt i mora. Flott tiltak, med alternativ bryllupsgave! Hallgeir: Du må ikkje drikke for mykje i kveld, husk bryllupsnatta! Snakkes i mora, Gamle Kalosj! Hipp hurra, og skål for doke! Mvh Øyvind.

• Tanya Kråkenes Tanya Kråkenes Donert 500 kr

Gratulerer så mye som herr og fru, til Klovnene vi gir med glede må du tru:) Klem fra Tanya og Frode

• Tanyaphat  Stang Tanyaphat Stang Donert 1 250 kr

Gratulerer med dagen! Gleder meg til festen i morra. Mvh Tanyaphat.

• shamlin chetty shamlin chetty Donert 500 kr

• Janne Klepsvik Janne Klepsvik Donert 1 500 kr

Gratulerer så mye med Bryllupsdagen! Vi gleder oss stort til feiringen på lørdag:) Flott gjort av dere å glede de små som virkelig trenger det! De beste ønsker i fra Janne og Tor Magne

• Eva Hornos og Helge Solbakken Hornos Solbakken Eva Hornos og Helge Solbakken Hornos Solbakken Donert 500 kr

• Jannicke Silden Jannicke Silden Donert 750 kr

Kjære Anette og Hallgeir! Gratulerer så mykje! Vi gleda oss stort til feiring i Bergen, kjempekjekt at vi får bli med på den store begivenheten! Hurra for kjærligheten!

• Møyfrid Solheim Møyfrid Solheim Donert 300 kr

Gratulerer så mykje med bryllupsdagen. Helsing Møyfrid og Asgeir Solheim

• Ragnhild Solheim Ragnhild Solheim Donert 500 kr

• Kristoffer Hjellestad Kristoffer Hjellestad Donert 1 500 kr

Kjære Anette og Hallgeir. Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Hilsen Sjøgutta på Equinox: Kristoffer, Magne-Roger, Jan Ove,Børre , Håkon, Finn, Johnny, Hallvard, Johannes og Zacharias,

• Anonym bruker Anonym bruker Donert 500 kr

Kjære Anette og Hallgeir! Så kjekt at vi får være med å gjøre stas på dere på selveste bryllupsdagen :) det setter vi pris på! Vi støtter selvsagt også opp om de fine sykehusklovnene :) Klemmer fra Arne, Janne, Jenny& Jacob

• Olborg Ludvigsen Olborg Ludvigsen Donert 400 kr

Hjertelig tillykke med bryllupet! Helsing frå Olborg og Gunnar.

• Silje Eren  Ludvigsen Silje Eren Ludvigsen Donert 1 000 kr

Gratulerer så masse med bryllupsdagen! Håper det blir masse klovnestreker framover, klem fra Silje Eren og Bjørnar.

• Stig Jonny Flister Stig Jonny Flister Donert 1 000 kr

Vil med dette gratulere Brudeparet med dagen og selvfølgelig bidra til en kjempebra innsamling.

• Helene og Remi Silden Helene og Remi Silden Donert 500 kr

Gratulerer så masse med bryllupsdagen, Anette og Hallgeir, og lykke til videre med livet sammen. Dere har valgt en flott sak å støtte, og det vil vi selvfølgelig hjelpe dere med. Klemmer fra Helene og Remi.

• Margaret og Arne Øvrelid Margaret og Arne Øvrelid Donert 500 kr

• Hilde Fyllingen Otterskred Hilde Fyllingen Otterskred Donert 500 kr